mandag 15. november 2010

Swakopmund

Lordag motte vi gruppa vi skulle tilbringe de neste 3 ukene med. Det var en ymse blanding av aldre og nasjonaliteter, 5 nordmenn og en svenske og masse tyskspraaklige gamlinger. Forste dag dro vi til Stellenbosh for litt vin- og ostesmaking, andre dag gikk vi opp til det beromte Table Mountain og fikk utsikt over hele Cape Town, dro til Kapp det gode haap og besokte pingvinene paa Boulders beach:)

Saa var det tid for aa forlate vakre Sor-Afrika og entre torre Namibia. Vi padlet kano paa Orange River og spiste deilig grillmat (noe vi faar hver dag her) for vi dro videre opp i orkenomradene. Ellens bursdag ble feiret paa den 10 timer lange kjoreturen gjennom orkenen med vin og sang. MYE sang. Ellen har nemlig funnet seg en syngepartner som er nesten like glad i aa synge som henne:) Vi hadde det veldig goy, men spors om alle andre var like happy...

De siste dagene har vi besokt sanddyner og sett mye orken... Veldig mye orken. Og vi har sett baade Zebra og andre hovdyr. Vi har klatra sanddyner og naa er vi endelig i Swakopmund. Men naa skal vi ut aa hoppe fallskjerm dere, saa snakkes!

Takk for alle bursdagshilsner forresten, klemmer fra oss

2 kommentarer:

  1. Haha! Da får du sikkert forbedret operastemmen din! Hvis det er mulig..

    SvarSlett
  2. haha Marte, den er paa stedet hvil.

    SvarSlett