fredag 4. mars 2011

Camping i Noosa


Ja, livet er herrrlig i Noosa. Lange hvite strender, kokospalmer og vennlige lokale. Etter 22 timer paa buss syntes vi at vi fortjente en strand-dag med total avslapning og litt luksus (her snakker vi kun 4 stk paa hostelrommet!). Martin fikk surfet litt og Ellen fikk bygget opp en ganske OK tan.

De neste 3 dagene var det nasjonalparken som skulle utforskes. Nesten 3 mil av den vakre Noosa River fikk vi sett fra vaar tomannskano som vi etterhvert ble ganske lei av. Vi hadde leid telt og annet campingutstyr, saa vi foelte oss litt som nordmenn igjen da vi satte opp camp midt i skauen og lagde hermetikkmat paa stormkjoekken. Det eneste unorske ved det hele var vel den diger oegla som holdt oss med selskap og snoket i sakene vaare da vi snudde oss bort.

Ser dere vaar lille gjest?


2. dagen gikk vi opp til Coloola (eller-no-saant) sandpatch. Det er som en liten oerken midt oppaa fjellet og utsikten derfra var helt fantastisk. Det var sinnsykt varmt og vi padla i bikinien allerede fra 7 om morgenen. Skal ikke akkurat klage, vi har vaert utrolig heldig med vaeret her i Australia, sol nesten hver eneste dag:)




Naa sitter vi paa hostellet vaart i Brisbane og gjoer oss klare til aa dra videre til New Zealand. I gaar var vi paa Australia Zoo og fikk kose med baade kenguru, koala og slange. Bilder kommer senere.

Martin koser med koalaen.

Ellen fikk mate elefanten (som er maa vaere verdens fineste dyr, hvertfall den afrikanske. Dette er asiatisk.)

Ellen med den soete, sleipe slange

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar