lørdag 4. desember 2010

Kuala Lumpur


Endelig ankommet Malaysia og vakre Kuala Lumpur. Her er det vått, klamt og varmt, men AC-systemet her er veldig godt utviklet, så vi merker ikke så mye til det. Det er rent og pent her og menneskene er hyggelige og hjelpsomme, hvis du bare spør.


Selvom KL er en livlig hovedstad med mye mennesker og kaos, har vi klart å finne roen her. Ting er veldig effektivt og folk blir behandlet som én stor masse, alt har et system, og det er jo fint, egentlig.

Eller har mesteparten av tiden vår gått med på kjøpesentere, tro det eller ei. Det er digre kjøpesentre her, og mange. En for enhver anledning. Vi har funnet et 9 etg teknisk kjøpesenter og 2 med topshop, så vi er lykkelige på hver vår kant. Vi har kjøpt oss en billig laptop (så mye mer blogging fremover!) og Ellen har kjøpt seg kamera, Olympus pen e-pl1, its nice!


Her er vi en liten tur i jungelen midt i byen som fører til KL tower. Her så vi små apekatter og ekorn og måtte gå på hengebroer.


Dette er en fornøyelsespark vi fant inne i et kjøpesenter. Her prøvde vi verdens lengste innendørsberg-og-dalbane og mye annet rart.


Ellers har jula kommet hit til Kuala Lumpur også, det er nisselandsbyer, julenisser, juletrær med snø (!) og julesanger og julelys. Vi må innrømme at det stikker litt i hjerte, hva er vel kosligere en desember i Norge? Jaja, håper dere alle koser dere, vi sender varme tanker herfra i førjulstiden. Neste stopp er Thailand. Hva går egentlig på NRK sin julekalender i år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar